Skip to content

Blog

Кипър Гърция

Официални почивни дни 2024 г.

Идеи за ваканция през официалните почивни дни 2017 г. Всички се опитваме да съчетаем платения си годишен отпуск с официалните празници. Ето как може да извлечем максимума от официалните почивни дни през 2017 г.

Прочети още

Важна информация!

Важна информация във връзка с усложнената епидемична обстановка и въведеното извънредно положение от Правителството на Република България, за срок от 13.03 до 13.04.2020г

Прочети още
 • за пътуването

  За смисъла от пътуването

  Posted on 14.12.2015
  Ако сте се чудили защо има толкова самоуверени хора около вас, които не се занимават с делата си на сериозно, но себе си приемат твърде на сериозно, едно много възможно обяснение би било - защото малко са пътували...Надяваме се да сте пътували много, пожелаваме ви да пътувате още повече, но със сигурност нито сте видели всичко, нито пък някога ще може да видите всичко. Спомнете си, че и Бай Ганьо е пътувал "из Европата" и много "свят е изръшкал", но дори не би ни и хрумнало да определим този наш "съотечественик" точно като пътешественик...
 • евтини самолетни билети

  Как да намерим евтин самолетен билет

  Posted on 26.11.2015
  Сигурно сте забелязали, че билетите в един и същи самолет имат различна цена, която много често е в твърде широки граници. За да не сте сред хората, които са си купили най-скъпите билети в самолета е небходимо да следвате няколко основни принципа, преди да пристъпите към резервация. И не се заблуждавайте - няма специален съвет, скрита тайна или някаква стопроцентова панацея, която да ви гарантира най-ниската възможна цена. Има обаче система от прости правила и познания, която може да ви осигури изгодни самолетни билети - поне в повечето случаи.
 • СПА и Уелнес

  СПА етикет – от „Бай Ганьо в банята” ...до сега

  Posted on 28.09.2015
  Извървeният път от тогава до сега не е никак дълъг. Затова с настоящата статия не бихме искали да изненадваме никого, а само да припомним най-основните правила на поведение в СПА и Уелнес центрове, каквито в България за щастие имаме в изобилие.
 • съвети за начинаещи скиори

  Най-полезните съвети за начинаещи скиори!

  Posted on 10.08.2015
  Ако сте любопитни какво е усещането да се карат ски, но все още не сте намерили смелост да опитате настоящата статия е точно за вас.

Subscribe for new adventures

Learn about our latest offers even before they are published. Learn the secrets of the unforgetable travel.

Something went wrong, please try again later.
You subscribed successfully.