Skip to content

14 –ти февруари – Свети Валентин или Трифон Зарезан?

14 –ти февруари – Свети Валентин или Трифон Зарезан?
By
in Design on

В навечерието на 14-ти февруари усещането за романтика става все по-осезаемо в нашето, иначе забързано ежедневие. Реклами с привидно влюбени двойки, безброй плюшени мечета, хиляди букети рози и претрупани от сърчица витрини, са ежегодна реалност в дните около празника на влюбените. Дали ще празнуваме Деня на влюбените Свети Валентин или ще предпочетем да отбележим празника на виното, в чест на Свети Трифон, няма съществено значение. Важното е да успеем да придадем индивидуалност и настроение на празничния ден. А иначе реално погледнато и двата празника ни водят до една дестинация – романтика и вино. Всички ние в определен период от годината се нуждаем от малко романтика, допълвана от аромата на чаша хубаво вино. Това може да е повода за едно истинско бягство на някое романтично място, което да донесе щастливи спомени на всеки влюбен!

Санторини Свети ВалентинИдеите за романтично място са толкова много и различни, колкото са и самите хора. Те могат да варират от романтичен меден месец на екзотичен остров, през уикенд в Столицата на любовта или Вечния град, до пътешествия във времето по улиците на едни от най-забележителните исторически градове в Европа. И няма значение дали ще пътувате до някое непознато за Вас място или ще искате да споделите емоцията си от вече посетени кътчета, преоткривайки ги в компанията на любимия човек, защото заедно ще създадете вашето общо романтично приключение!

Трифон Зарезан ВинарнаЗа почитателите на виното, дестинациите за преоткриване на стари и/или запознаване с нови сортове от напитката на Дионис, са също толкова много и разнообразни, колкото и романтичните кътчета по света. Те могат да варират от родни  Вино и Спа комплекси (Мидалидаре, Todoroff, Старосел), през световни центрове на винопроизводството (Напа Вали, Калифорния, Стеленбош, Южна Африка, Мендоса, Аржентина, Малборо, Нова Зеландия) до емблематични европейски винени дестинации (Тоскана, Прованс, Аквитания, Порто, Риоха).

Романтиката и виното са като двете страни на една монета – Любовта! Те не само, че не се изключват, но и хармонично се допълват. А изборът на романтична дестинация, с дъх на хубаво вино, оставяме на Вас! Бихме искали да ви помогнем като ви предложим нашите идеи за ПРАЗНИЧНИ ПАКЕТИ.

почивка Свети Валентин

Discussion (20)

12

Very straight-to-point article. Really worth time reading. Thank you! But tools are just the instruments for the UX designers. The knowledge of the design tools are as important as the creation of the design strategy.

Subscribe for new adventures

Learn about our latest offers even before they are published. Learn the secrets of the unforgetable travel.

Something went wrong, please try again later.
You subscribed successfully.