Свободни места

 

Комплекс Midalidare Hotel & SPA е с капацитет за настаняване 70 души. Разполага с 9 двойни стаи, 1 студио, 2 малки апартамента, 4 стандартни и 1 ВИП апартамент, както и две къщи за гости, едната, от които се намира на територията на винарната.

Цени за периода от 15.05.2019 до 30.09.2019 и от 1.12 до 31.12.2019

Тип помещение Цена стандартно настаняване неделя-четвъртък Цена стандартно настаняване петък-събота Допълнително настаняване за 3-ти, 4-ти човек неделя-четвъртък Допълнително настаняване за 3-ти, 4-ти човек петък-събота
Двойна стая 171.00 лв. 212.00 лв.
Малък апартамент с тераса / Студио 195.00 лв. 220.00 лв. 33.00 лв. 38.00 лв.
Стандартен апартамент  218.00 лв. 243.00 лв. 33.00 лв. 38.00 лв.
ВИП апартамент 281.00 лв. 319.00 лв.
Двойна стая за хора в неравностойно положение 138.00 лв. 174.00 лв.

** Цената на ВИП апартамента е за настаняване на четирима възрастни. При настаняване на пети чoвек се заплаща.
Сумата за настаняване включва закуска, СПА център и фитнес зала.

Къщи за гости

Тип помещение Цена стандартно настаняване неделя-четвъртък Цена стандартно настаняване петък-събота
Къща за гости на територията на Хотела
етаж 1
298.00 лв. 358.00 лв.
Къща за гости на територията на Хотела
етаж 0
278.00 лв. 308.00 лв.
Къща за гости на територията на винарната 630.00 лв. * 630.00 лв. *

*В сумата за настаняване в къща Естейт не е включена закуска и ползване на СПА център.

Доплаща се:

– закуска – 10.00 лв/човек

– вход СПА център: 7-14 годишна възраст – 10.00 лв/човек ; над 14 годни – 12.00 лв/човек • Стандартна двойна стая

  + виж още
  Макс:

  Размер на стаята:25 m2

Общо

СПА хотел и винарна Мидалидаре е 3 звезден комплекс за винен и СПА туризъм, който определено не се бори за звезди, а действително ги заслужава. Сградата на хотела е красива постройка, строена в далечната 1886г., в която се е помещавало училището на с. Могилово, Старозагорско. СПА хотел и винарна Мидалидаре разполага с две вече световно известни бутикови винарни Мидалидаре Естейт, с луксозен СПА център, с хотел, който е истински замък в провансалски стил, красива градина на голяма площ и с 2 къщи за гости – една на територията на самата винарна и втора на територията на СПА хотела.

Топли минерални басейни и модерен СПА център, вино от собствена изба, награждавано многократно за качествата си, чудесна кухня с качествени продукти и зеленчуци собствено производство, отношение и обслужване, при което Госта е най-важен. СПА хотел и винарна Мидалидаре, с. Могилово действително са едно от най-интересните места в България за СПА почивка и дегустация на истинско българско вино.

За любителите на бирата е създаден и Midalidare Gastro Pub. Това е най-новият обект в комплекса и се намира на 700 метра от Midalidare Hotel & SPA. Разполага с 9 двойни стаи и спрямо Вашите предпочитания стаите могат да бъдат със спалня или с две отделни легла.

Midalidare Gastro Pub е уютен ресторант в индустриален стил, в който можете да се насладите, както на съвременна европейска кухня и стилни вина, така и на жива бира, a на 181‘ LED екрани ще имате възможност да гледате любимите си спортни събития.

Midalidare Gastro Pub разполага с лятна градина от 50 места и салон от 80 места.

СПА хотел и винарна Мидалидаре се намират на около 2 часа път от София и само на 50км. от Стара Загора.

Час за настаняване

14:00

Час за напускане

12:00

За вашето здраве и почивка СПА хотел и винарна Мидалидаре разполагат с:

 • топъл закрит вътрешен басейн
 • джакузи
 • хидромасажиращи столове
 • финландска сауна
 • инфраред сауна и билкова сауна
 • турска и римска баня
 • разнообразие от терапии, масажи и разкрасителни процедури, сред които винена терапия
 • бар при басейна
 • Midalidare Horel & SPA разполага с разнообразна спортна база, адаптирана към предпочитанията на своите клиенти: фитнес център, тенис корт, футболно игрище, пързалка за зимни спортове и язовир.


За храната, виното и бирата:

 • Две винарски изби Мидалидаре Естейт с уникална технология на производство на най-качествено вино, спечелило множество международни награди и признание
 • Ресторант Винтидж с 40 места на закрито и с 60 места в лятната градина
 • Бар при басейна
 • Midalidare Gastro Pubе уютен ресторант в индустриален стил, в който можете да се насладите, както на съвременна европейска кухня и стилни вина, така и на жива бира, a на 181‘ LED екрани ще имате възможност да гледате любимите си спортни събития. Midalidare Gastro Pub разполага с лятна градина от 50 места и салон от 80 места

Midalidare Gastro Pub се намира на 700 метра от Midalidare Hotel & SPA. Разполага с 9 двойни стаи и спрямо Вашите предпочитания стаите могат да бъдат със спалня или с две отделни легла.

За вашия бизнес:

Изцяло оборудвани голяма конферентна зала с 55 места и отделна кръгла маса за 12 души; Възможност за работен обяд, кафе паузи, коктейли и допълнителни заявени мероприятия за придружаващи лица;

СПА хотел и винарна Мидалидаре се намират на около 2 часа път от София, на 1 час от Пловдив и на 30мин. от гр.Чирпан

Все още няма написани мнения.

България

България

Площ: 110 994 кв. км
Часови пояс: UTC/GМT +8
Население: 7 202 198
Държавно устройство: парламентарна република
Столица: София (1 316 557 млн. д.)
Официален език: български
Други говорими езици: турски
Основни религии: християнство (православни), ислям (сунити)
Валута: лев (1.00 EUR = 1.95583 BGN)
Телефонни кодове: +359

Визов режим
Република България прилага Общата визова политика на Европейския съюз при условията на Договора за присъединяване от 1 януари 2007 г. Пътуването на граждани от държавите-членки в рамките на съюза се осъществява единствено посредством документ за самоличност. Безвизов режим за притежателите на шенгенски визи за престой до 90 дни. От 25 януари 2012 г. Министерският съвет на Република България при решение, съгласно което до датата на пълното си присъединяване към Шенгенското пространство България едностранно ще прилага безвизов режим спрямо притежателите на валидни шенгенски визи. Те ще имат право да влизат и пребивават на територията на Република България за период от не повече от три месеца в рамките на всеки шестмесечен период, считано от датата на първото влизане, без да е необходимо да притежават  българска  виза за краткосрочно пребиваване.
От датата на присъединяване към ЕС през 2007 г., България започна да прилага специален регламент, с който се определя визовият режим спрямо трети страни, чиито граждани трябва да притежават виза/или са освободени от изискването за визи, когато преминават външните граници на държавите-членки. За повече информация посетете официалния сайт на Министерството на Външните работи: www.mfa.bg

Митнически изисквания
Лицата, пресичащи границата на Република България могат да внасят и изнасят неограничено количество парични средства (пари в брой и платежни инструменти на приносител) като парични средства на стойност до 10 000 евро не подлежат на писмено деклариране пред митническите органи при внос или износ. Когато внасяните/изнасяните парични средства са на стойност 10 000 евро или повече, лицето писмено декларира в Декларация за паричните средства общата стойност на паричните средства в евро, произхода и предназначението им, транспортен маршрут, транспортно средство.  При износ на парични средства над 25 000 лева или тяхната равностойност в чуждестранна валута е необходимо да се представи удостоверение от Национална агенция за приходите, че лицето няма просрочени задължения, като номерът му се вписва във валутната митническа декларация. Чуждестранните физически лица могат да изнасят парични средства над 25 000 лева без удостоверение от Националната агенция за приходите, след деклариране пред митническите органи, ако стойността на изнасяните парични средства не надвишава стойността на внесените и декларирани средства при последното влизане на лицето в България, за което се представя предходна валутна митническа декларация при внос.
Внасянето и изнасянето на скъпоценни камъни и благородни метали от местни и чуждестранни физически лица се урежда от министъра на финансите и е свободно в следните размери:
– злато и платина в необработен и полуобработен вид – до 37 грама
– бижута и аксесоари от злато и платина – до 60 грама
– сребро в необработен и полуобработен вид, както и бижута – до 300 грама
На основание чл. 31 от Регламент 918/83 се определят стоки, които се допускат без облагане с вносни митни сборове, но ограничени до следните количества:
– тютюневи изделия:
– 50 цигари или
– 25 пурети ( пури с максимално тегло 3 гр. всяка), или
– 10 пури, или
– 50 грама тютюн за лула или друг начин на пушене.
Алкохол и алкохолни напитки:
– дестилирани напитки и спиртни напитки с над 22 % обемно алкохолно съдържание – 1 литър или
– дестилирани напитки и спиртни напитки, аперитиви на винена или алкохолна основа, с обемно алкохолно съдържание не по-високо от 22 %; пенливи вина, ликьорни вина – 1 литър или
– непенливи вина – 2 литра.
– парфюми – 50 грама или тоалетни води – 0.25 литра.

Освобождаването от вносни сборове за всяка отделна пратка се ограничава до общата стойност 45 евро, включително стойността на стоките, посочени по-горе.
Освобождаването от ДДС и в двата горепосочени случая, съгласно ЗДДС е по реда на митническото законодателство.

Всеки пътник над 17 годишна възраст може да внесе:
а) тютюневи изделия:
– 200 цигари, или
– 100 пурети (пури с максимално тегло 3 грама всяка), или
– 50 пури, или
– 250 грама тютюн за лула или друг начин на пушене;
б) алкохол и алкохолни напитки:
– дестилирани и спортни напитки с обемно алкохолно съдържание над 22 % неденатуриран етилов алкохол с обем алкохолно съдържание 80 % и повече – 1 литър, или
– дестилирани и спиртни напитки и аперитиви на винена или алкохолна основа, тафия, саке или подобни напитки с обемно алкохолно съдържание не по-високо от 22 %, пенливи вина, ликьорни вина – 2 литра, или
– непенливи вина – 2 литра;
в) парфюми – 50 грама, и тоалетни води – 0,25 литра;
г) медикаменти – в количества, отговарящи на нуждите на пътника;

Движение по пътищата
Дясно движение по пътищата. При влизане с МПС в България следва задължително да се закупи винетка, срещу предоставен талон на автомобила. Винетната такса на територията на Република България се заплаща в левове. Потребителите могат да заплащат винетни такси при преминаване на границата на Република България на съответния граничен пункт в левове или евро. Собственикът или ползвателят на пътно превозно средство има право да ползва републиканските пътища на Република България, като преминава по тях или по техни участъци с пътното превозно средство, само когато е заплатена винетна такса за съответния период и на предното стъкло на пътното превозно средство е залепена валидна винетка. Винетната такса се заплаща от всяко българско или чуждестранно физическо лице или юридическо лице-собственик или ползвател на пътно превозно средство, което за определен период ще ползва републиканските пътища или техни участъци.
Водачът на моторно превозно средство е длъжен да носи:
1.  свидетелство за управление на моторно превозно средство от съответната категория и контролния талон към него;
2. свидетелство за регистрация на моторното превозно средство, което управлява и за тегленото от него ремарке;
3. документ за сключена задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите за моторното превозно средство, което управлява и за тегленото от него ремарке;

Престъпност и сигурност
При пътуване в България следва да се отчита дребната престъпност – джебчийството и кражбите от автомобили на документи, пари, мобилни телефони и др.
Граждани следва да бъдат особено внимателни при посещения на големи магазини, пазари, гари, автогари, както и при спиране на бензиностанции и край пътя (за почивка или ремонт на автомобила).
Съветваме да не се оставят без надзор в автомобила чанти и предмети, привличащи вниманието на крадците.
В случай на кражба, следва да се обърнате към най-близкото полицейско управление.

Телефон за спешни случаи: 112

ИЗТОЧНИК: Министерство на външните работи на Р България

Настаняване

Топ оферти

Виж още

СПА хотел и винарна Мидалидаре разполага с ресторант с 40 места на закрито и 60 места в лятната градина и голяма и малка винарна.

 • Ресторант „Винтидж“ работи, както за гостите на хотела, така и за гостите посетители на винарната. Във винената листа ще откриете бели, червени и розови вина Midalidare Estate, както и лимитирани серии, които се предлагат само в ресторанта. Продуктите, с които се готвят специалитите са само качествени и предимно местно прозиводство, а зеленчуците се произвеждат в собствена градина. Сезонно и богато меню и прясно приготвена храна. Възможност за провеждане на организирани семейни или бизнес събития, с меню съобразено с всички предпочитания на организатора.
 • Две винени изби Мидалидаре Естейт и собствени лозови масиви от 1542 декара.

Възможни са винени турове и частни дегустации, корпоративни събития, специални вечери и тържества, партита както на открито, така и в самата изба.

В Мидалидаре Естейт имате възможност да дегустирате най-добрите вина, благодарение на уникалния Enomatic – Wine Dispenser. Enomatic е световния лидер в технологиите за сервиране на вино- нещо ново и уникално за България.

Най-новият обект в комплекса е  Midalidare Gastro Pubе уютен ресторант в индустриален стил, в който можете да се насладите, както на съвременна европейска кухня и стилни вина, така и на жива бира, a на 181‘ LED екрани ще имате възможност да гледате любимите си спортни събития.
Midalidare Gastro Pub разполага с лятна градина от 50 места и салон от 80 места.
Midalidare Gastro Pub се намира на 700 метра от Midalidare Hotel & SPA. Разполага с 9 двойни стаи и спрямо Вашите предпочитания стаите могат да бъдат със спалня или с две отделни легла.

 

СПА хотел Мидалидаре разполага с просторна и добре осветена конферентна зала с 55 места и с отделена маса с 12 места за провеждане на малки конференции.


Конферентната зала е изцяло и модерно оборудвана. Коридорът към нея е просторен и дава възможност за провеждане на кафе-паузи и коктейли.

 

СПА хотел Мидалидаре разполага с:

 • топъл закрит вътрешен басейн с температура на водата 29 градуса
 • детски басейн с температура на водата 31 градуса
 • джакузи
 • хидромасажиращи столове
 • финландска сауна
 • инфраред сауна
 • билкова сауна
 • турска баня с две топли масажиращи легла от ръчно изработена керамика
 • парна баня с влажност 100%, изработена в гръцки стил
 • разнообразие от масажии разкрасителни процедури сред които и винена терапия – древна терапия за подмладяване и разкрасяване.
 • бар при басейна
 • Midalidare Horel & SPA разполага с разнообразна спортна база, адаптирана към предпочитанията на своите клиенти: фитнес център, тенис корт, футболно игрище, пързалка за зимни спортове и язовир.


В близост до СПА хотел и винарна Мидалидаре се намират:

 • едни от най-добрите спа и уелнес центрове в България – Старозагорски минерални бани и Павел Баня.
 • разкопките Карасура и крепостта Калето-  уникални исторически свидетелства и артефакти от неолита (IV хил. пр.н.е.) чак до Късното средновековие (XIV в.от н.е.). През Късната античност (началото на IV в.)  Карасура се превръща в най-мощната крепост между Филипополис и Берое- днешна Стара Загора.
 • В Чирпан си струва да се посети родната къща, днес превърната в музей, на един от най-обичаните български лирици – Яворов. В двора на къщата на Яворов се намира и красивата възрожденска къща дарена на Чирпан от художника Никола Манев, заедно с 40 негови картини от различни творчески периоди.

Пасторална атмосфера, много напомняща за италиянската Тоскана, но със свой собствен чар и с по-качествено вино. Всичко в СПА хотел и винарна Мидалидаре е мислено и направено с много вкус и с много желание и това си личи във всеки детайл.

Чудесно място за почитателите на спокойствието и балансирания лукс, на винния и спа туризма. Чудесно място и за организиране на фирмено парти или семейно тържество.