Свободни места

Вино и СПА хотел Todoroff разполага освен с хотелска част и с Къща Todoroff.

Вид стая цени
(неделя-четвъртък)
цени
(петък-събота)
Стандартна стая 65 лв – за един
75 лв – за двама
75 лв – за един
85 лв – за двама
Двойна стая 85 лв – за един
95 лв – за двама
95 лв – за един
110 лв – за двама
Малък апартамент 125 лв 140 лв
Апартаменти
Амбасадор, Премиер, Президент
175 лв 190 лв
Къща Todoroff
за 4 души
180 лв 200 лв
 • цена за деца до 12 години, настанени на допълнително легло – 20 лв
 • цена за деца над 12 години/или трети възрастен, настанени на допълнително легло – 45 лв.

Цената включват:

 • нощувка със закуска
 • ползване на СПА център (римска баня, биосауна, тепидариум)
 • туристическа застраховка
 • ДДС

Всички стаи разполагат с:

 • минибар
 • сателитна телевизия
 • Wi-Fi.


 • Стандартна двойна стая

  + виж още
  Макс:

  Размер на стаята:25 m2

Общо

Вино и СПА хотел Todoroff , с. Брестовица е едно от най-интересните места за незабравима винена дегустация и СПА почивка в района на Долината на Тракийските царе.

Вино и СПА хотел Todoroff е четири звезден хотел разположен в непосредствена близост до Винарска изба Todoroff. Хотелът е естествено допълнение към винарската изба, предлагащ на своите гости СПА меню, основаващо се на натуралните продукти, участващи в процеса на винопроизводство.

Хотел Todoroff се намира в село Брестовица, само на 15 км от град Пловдив и на около 150 км от столицата София.

Вино и СПА хотел Todoroff се състои от 4 единични стаи (позволяващи и двойно настаняване), 3 двойни стаи и 7 апартамента, впечатляващи с елегантното си обзавеждане и панорамни балкони, с изглед към Тракийската долина, Стара планина и Средна гора. На разположение на гостите са:

 • минибар
 • сателитна телевизия
 • Wi-Fi.

Къща Todoroff е друга отлична възможност за настаняване в комплекса. Къщата е построена във възрожденски стил и разполага с две спални, хол, работен кът и баня. Подходяща е за настаняването на 4 души. Към нея има прекрасна веранда, с гледка към двора на винарската изба.

Вино и СПА хотел Todoroff е чудесно място за провеждането на лични тържества, фирмени и бизнес мероприятия, светски и публични събития. Това е мястото, което всеки почитател на хубавите вина и гурме изживяванията трябва да посети, минавайки през Долината на Тракийските царе.

 

Час за настаняване

14:00

Час за напускане

12:00

За Вашето здраве и почивка Вино и СПА хотел Todoroff Ви предлагат:

 • римска баня
 • биосауна
 • тепидаруим
 • билкова хидромасажна вана „Хармония“
 • вана Барик – със соли от Мъртво море и екстракт от каберне
 • масажи със затоплено гроздово олио
 • разнообразие от терапии за лице и тяло, използващи лечебната сила на естествените продукти при винопроизводството


За Виното, храната и още нещо…:

 • ресторант Галерия е от местата, където храненето не е просто необходимост, а истинско гурме изживяване. Организират се тематични кулинарни вечери с участието на готвачи от различни краища на света
 • дегустационна зала – разположена 8 метра под земята с капацитет 65 души. Наред с оригиналната атмосфера, винените и гурме дегустациите, залата предлага отлични възможности за провеждането на камерни концерти (поради невероятната си акустика) и културни събития.


За Вашия бизнес:

Вино и СПА хотел Todoroff е отличен избор за провеждането на бизнес срещи, семинари, частни събития или презентации. Хотелът разполага с 2 напълно оборудвани конферентни зали, с капацитет 20 и 40 души. На разположение на гостите са:

 • екран, флипчарт, мултимедия
 • Wi-Fi
 • възможност за различно аранжиране и конфигуриране на залите
 • възможност за цялостен кетъринг
 • допълнителни офис и бизнес услуги – печат на документи, копирни услуги, факс, скенер.

Хотел Todoroff се намира в село Брестовица, само на 15 км от град Пловдив и на около 150 км от столицата София.

Все още няма написани мнения.

България

България

Площ: 110 994 кв. км
Часови пояс: UTC/GМT +8
Население: 7 202 198
Държавно устройство: парламентарна република
Столица: София (1 316 557 млн. д.)
Официален език: български
Други говорими езици: турски
Основни религии: християнство (православни), ислям (сунити)
Валута: лев (1.00 EUR = 1.95583 BGN)
Телефонни кодове: +359

Визов режим
Република България прилага Общата визова политика на Европейския съюз при условията на Договора за присъединяване от 1 януари 2007 г. Пътуването на граждани от държавите-членки в рамките на съюза се осъществява единствено посредством документ за самоличност. Безвизов режим за притежателите на шенгенски визи за престой до 90 дни. От 25 януари 2012 г. Министерският съвет на Република България при решение, съгласно което до датата на пълното си присъединяване към Шенгенското пространство България едностранно ще прилага безвизов режим спрямо притежателите на валидни шенгенски визи. Те ще имат право да влизат и пребивават на територията на Република България за период от не повече от три месеца в рамките на всеки шестмесечен период, считано от датата на първото влизане, без да е необходимо да притежават  българска  виза за краткосрочно пребиваване.
От датата на присъединяване към ЕС през 2007 г., България започна да прилага специален регламент, с който се определя визовият режим спрямо трети страни, чиито граждани трябва да притежават виза/или са освободени от изискването за визи, когато преминават външните граници на държавите-членки. За повече информация посетете официалния сайт на Министерството на Външните работи: www.mfa.bg

Митнически изисквания
Лицата, пресичащи границата на Република България могат да внасят и изнасят неограничено количество парични средства (пари в брой и платежни инструменти на приносител) като парични средства на стойност до 10 000 евро не подлежат на писмено деклариране пред митническите органи при внос или износ. Когато внасяните/изнасяните парични средства са на стойност 10 000 евро или повече, лицето писмено декларира в Декларация за паричните средства общата стойност на паричните средства в евро, произхода и предназначението им, транспортен маршрут, транспортно средство.  При износ на парични средства над 25 000 лева или тяхната равностойност в чуждестранна валута е необходимо да се представи удостоверение от Национална агенция за приходите, че лицето няма просрочени задължения, като номерът му се вписва във валутната митническа декларация. Чуждестранните физически лица могат да изнасят парични средства над 25 000 лева без удостоверение от Националната агенция за приходите, след деклариране пред митническите органи, ако стойността на изнасяните парични средства не надвишава стойността на внесените и декларирани средства при последното влизане на лицето в България, за което се представя предходна валутна митническа декларация при внос.
Внасянето и изнасянето на скъпоценни камъни и благородни метали от местни и чуждестранни физически лица се урежда от министъра на финансите и е свободно в следните размери:
– злато и платина в необработен и полуобработен вид – до 37 грама
– бижута и аксесоари от злато и платина – до 60 грама
– сребро в необработен и полуобработен вид, както и бижута – до 300 грама
На основание чл. 31 от Регламент 918/83 се определят стоки, които се допускат без облагане с вносни митни сборове, но ограничени до следните количества:
– тютюневи изделия:
– 50 цигари или
– 25 пурети ( пури с максимално тегло 3 гр. всяка), или
– 10 пури, или
– 50 грама тютюн за лула или друг начин на пушене.
Алкохол и алкохолни напитки:
– дестилирани напитки и спиртни напитки с над 22 % обемно алкохолно съдържание – 1 литър или
– дестилирани напитки и спиртни напитки, аперитиви на винена или алкохолна основа, с обемно алкохолно съдържание не по-високо от 22 %; пенливи вина, ликьорни вина – 1 литър или
– непенливи вина – 2 литра.
– парфюми – 50 грама или тоалетни води – 0.25 литра.

Освобождаването от вносни сборове за всяка отделна пратка се ограничава до общата стойност 45 евро, включително стойността на стоките, посочени по-горе.
Освобождаването от ДДС и в двата горепосочени случая, съгласно ЗДДС е по реда на митническото законодателство.

Всеки пътник над 17 годишна възраст може да внесе:
а) тютюневи изделия:
– 200 цигари, или
– 100 пурети (пури с максимално тегло 3 грама всяка), или
– 50 пури, или
– 250 грама тютюн за лула или друг начин на пушене;
б) алкохол и алкохолни напитки:
– дестилирани и спортни напитки с обемно алкохолно съдържание над 22 % неденатуриран етилов алкохол с обем алкохолно съдържание 80 % и повече – 1 литър, или
– дестилирани и спиртни напитки и аперитиви на винена или алкохолна основа, тафия, саке или подобни напитки с обемно алкохолно съдържание не по-високо от 22 %, пенливи вина, ликьорни вина – 2 литра, или
– непенливи вина – 2 литра;
в) парфюми – 50 грама, и тоалетни води – 0,25 литра;
г) медикаменти – в количества, отговарящи на нуждите на пътника;

Движение по пътищата
Дясно движение по пътищата. При влизане с МПС в България следва задължително да се закупи винетка, срещу предоставен талон на автомобила. Винетната такса на територията на Република България се заплаща в левове. Потребителите могат да заплащат винетни такси при преминаване на границата на Република България на съответния граничен пункт в левове или евро. Собственикът или ползвателят на пътно превозно средство има право да ползва републиканските пътища на Република България, като преминава по тях или по техни участъци с пътното превозно средство, само когато е заплатена винетна такса за съответния период и на предното стъкло на пътното превозно средство е залепена валидна винетка. Винетната такса се заплаща от всяко българско или чуждестранно физическо лице или юридическо лице-собственик или ползвател на пътно превозно средство, което за определен период ще ползва републиканските пътища или техни участъци.
Водачът на моторно превозно средство е длъжен да носи:
1.  свидетелство за управление на моторно превозно средство от съответната категория и контролния талон към него;
2. свидетелство за регистрация на моторното превозно средство, което управлява и за тегленото от него ремарке;
3. документ за сключена задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите за моторното превозно средство, което управлява и за тегленото от него ремарке;

Престъпност и сигурност
При пътуване в България следва да се отчита дребната престъпност – джебчийството и кражбите от автомобили на документи, пари, мобилни телефони и др.
Граждани следва да бъдат особено внимателни при посещения на големи магазини, пазари, гари, автогари, както и при спиране на бензиностанции и край пътя (за почивка или ремонт на автомобила).
Съветваме да не се оставят без надзор в автомобила чанти и предмети, привличащи вниманието на крадците.
В случай на кражба, следва да се обърнате към най-близкото полицейско управление.

Телефон за спешни случаи: 112

ИЗТОЧНИК: Министерство на външните работи на Р България

Настаняване

Топ оферти

Виж още

Вино и СПА хотел Todoroff разполагат с изискан ресторант и дегустационна зала.

 • Ресторант Галерия е с капацитет 60 места. Към него има панорамна тераса с още 40 места и градина с барбекю, с капацитет 30 места. Ресторантът впечатлява със своя елегантен интериор, богато и изискано меню и прекрасни винени предложения от изба Todoroff. Ресторант Галерия е от местата, където храненето не е просто необходимост, а истинско гурме изживяване. За това спомагат и тематичните кулинарни вечери, които комплексът организира с гостуването на майстор-готвачи от различни части на света.
 • Дегустационната зала е с капацитет 65 души и се намира на 8 метра под земята.

Вино и СПА хотел Todoroff е отличен избор за провеждането на бизнес срещи, семинари, частни събития или презентации.

Хотелът разполага с 2 напълно оборудвани конферентни зали, с капацитет 20 и 40 души. На разположение на гостите са:

 • екран, флипчарт, мултимедия
 • Wi-Fi
 • възможност за различно аранжиране и конфигуриране на залите
 • възможност за цялостен кетъринг
 • допълнителни офис и бизнес услуги – печат на документи, копирни услуги, факс, скенер.

За Вашето здраве и незабравима почивка Вино и СПА хотел Todoroff Ви предлагат:

 • римска баня
 • биосауна
 • тепидаруим
 • билкова хидромасажна вана „Хармония“
 • вана Барик – със соли от Мъртво море и екстракт от каберне
 • масажи със затоплено гроздово олио
 • разнообразие от терапии за лице и тяло, използващи лечебната сила на естествените продукти при винопроизводството.

Долината на Тракийските царе е сред най-известните винени райони в нашата страна, в сърцето на който се намира Вино и СПА хотел Todoroff. Несравнимата атмосфера на района, елегантният лукс на комплекса и индивидуалният подход в задоволяването на вино и гурме капризите на гостите, са само малка част от очарованието на хотел и винарна Todoroff. Разнообразието от СПА процедури и винотерапии съдействат за пълноценната почивка на гостите на хотела.
Вино и СПА хотел Todoroff е чудесно място за провеждането на лични тържества, фирмени и бизнес мероприятия, светски и публични събития.