Корпоративни събития и бизнес мероприятия

Otboren duh Планиране, организиране и провеждане на конференции, семинари, конгреси, презентации, симпозиуми, бизнес срещи, корпоративни тържества, обучителни програми, PR събития.

Какво да направите вие:

Държим на личната среща с вас, тъй като синхронизирането при предварителното планиране е от изключителна важност за успешната организация на един бизнес форум или корпоративно мероприятие. На срещата ще ви задаваме много въпроси, за да разберем вашите първоначални идеи, да се запознаем накратко с вашия бизнес, да разберем повече за вашите цели и за събитието, което ви предстои. Свържете се с нас или заповядайте направо в нашия офис- гр.София на ул. Асен Златаров 22, офис 1; Ако предпочитате първоначалната среща може да бъде осъществена и във ваш офис. В случай, че сроковете ви притискат или личната среща не е възможна, бихме могли да комуникираме и преговорим всички подробности по организирането на вашето мероприятие по телефон или по имейл.

 • Какво ние ще направим за вас:
 • В отговор на вашето запитване и след като се запознаем с детайлите на събитието, което планирате, може да разчитате на бърза и адекватна рекации, на смели и успешни идеи.
 • Ще ви предложим няколко вариянта, от които да изберете най-подходящия за вас, без да имате ангажимент, да приемете, който и да е от тях.
 • След като се спрете на вариянт, ние ще имаме цялата грижа по планирането на всички детайли, организирането и провеждането на вашето събитие, като ще ви държим информирани на всеки етап от нашата работа.
 • Тъй като дългосрочното сътрудничество за нас е с приоритет, ние приемаме успехът на вашия бизнес за също толкова важен, колкото и нашия собствен успех. Затова гарантираме, че може да разчитате на персонално отношение, гъвкавост, перфектна организация и изпълнение на вашето корпоративно мероприятие или бизнес събитие, което както да поласкае вашите бизнес партньори, служители и официални гости, така и да представи вас и вашия бизнес в най-добрата възможна светлина.

Otboren duh
Ще улесним вашия избор като ви предложим най-удачното за вас, според конкретното събитие и бюджета, който сте определили. Бутикови хотели, Спа и Уелнес центрове, Топ винарни, Голф хотели, Планински или Морски хотели; Хотели от най-висока категория, както в България, така и в топ дестинации из целия свят; Еко хотели, Традиционни къщи за гости и Семейни хотели в алтернативни дестинации са само част от избора, който може да направите, ако се спрете на нас.

 • Заедно ще подберем най-подходящото място за провеждане на вашето събитие, според броя на участниците, спецификата на самото събитие и според целите, които сте си поставили;
 • Ще организираме удобен самолетен или автобусен транспорт до мястото на събитието;
 • Ще направим подробен план и организация, както на официалната част, така и на свободното време – по дни, часове и дори по минути, ако вашето събитие го изисква;
 • Ще ви осигурим необходимото оборудване, професионално фото и видео заснемане, хранене според вашите специфични изисквания, кафе паузи, комплимент за участниците и др;
 • Според възможностите на дестинацията, ще предложим съпътстващи програми за участниците и официалните ви гости като например- организирана обиколка на природни, културни и исторически забележителности, посещение на културно или спортно събитие, официални вечери или вечерно парти в неформална обстановка, дегустации на вина;
 • Ние не предлагаме готов пакет с фиксирана крайна цена, тъй като подхождаме към всеки корпоративен клиент и към организацията на всяко конкретно събитие строго индивидуално. Според нас това е единственият възможен начин да се отговори адекватно на специфичните изисквания, каквито всеки различен бизнес има.
 • Ние се стремим да сме максимално гъвкакви и да съобразим всеки детайл от организацията с бюджета, с който разполагате- от избора на мястото за настаняване и залата или пространството за провеждане на събитието, до оборудването, транспорта, храненето, кафе паузите и съпътсващите програми за участниците и придружаващите лица.
 • Нашата основна цел е да получите най-доброто като качество и количество на услугите за бюджета, с който разполагате.
 • Защото работим само с доверени и коректни партньори.
 • Защото самите ние се ползваме с доверието, както на нашите клиенти, така и на нашите партньори, сред които са и Българското Географско Дружество и Софийски Университет.
 • Защото търсим дългосрочното сътрудничество с вас и затова ще ви предложим най-добрата стойност за средствата, които ще инвестирате във вашето събитие.