Общо

Почивка в Дубай – Пролет 2018
Период на наличност: 09.02.2018 до 09.05.2018.
5 нощувки със закуски
с полет на Fly Dubai от София
Цени от 506 евро на турист

 

Налични дати за заминаване

За съжаление няма свободни места за екскурзията в момента

Все още няма написани мнения.

Часовата разлика между София и Дубай  е +2 часа до края на март и +1 час след това.

Добре е да знаете:
– като правило хотелите в Дубай не предоставят нормално трето легло при стандартните типове стаи, а в много случаи възможността и цената за настаняване на трети възрастен е по запитване. Също така цените при настаняване с деца не включват допълнително легло, а подразбират детето да спи при родителите си; допълнително легло за дете се предоставя по желание срещу заплащане /освен ако в забележките към хотела не е указано друго/.
–  За някои хотели сроковете за анулация и неустойки се различават от условията в стандартната програма. Също така за редица хотели промяната на имена на турист във вече потвърдена резервация се приема за анулация, за която са валидни съответните условия за анулация.
– В повечето от крайбрежните хотели на Дубай, както и в някои градски хотели при настаняване се изисква депозит в брой или с блокиране на определена сума по кредитна карта за случаите на допълнителни разходи, които не влизат в стойността на стаята – ползване на мини-бар, междуградски телефонни разговори и т.н. Неизполваният депозит се връща в деня на заминаването в дирхами, които може да се обменят на летището.

София – Дубай – София