Условия за Ползване на geoadventures.bg

  1. 1. Изразяване на съгласие с настоящите Условия за ползване

1.1 С използването на уеб базираната информация, предоставена от Гео Адвенчърс ЕООД всеки потребител на тази информация се съгласява с настоящите Условия за ползване.

1.2. Всички текстове, тяхното оформление и структура, снимките и изображенията публикувани на www.geoadventures.bg са собственост на ГеоАдвенчърс ЕООД и са обект на Закона за авторското право.

1.3. Използването на този сайт и неговото съдържание, включително запазване на части от него на лично устройство, копирането или принтиранете им е предвидено и се толерира само за лично ползване и нетърговски цели.

1.4. Потребителите на www.geoadventures.bg нямат право да използват публикуваната информация, снимков материал и други изображения за злоумишлени и неетични цели, както и за цели нарушаващи законите на Република България, нарушаващи неприкосновеността на личността или действия в ущърб на наши служители, клиенти и партньори. Потребителите нямат право да генерират спам съобщения или да ограничават достъпността на този сайт за други потребители. С ползването на този уебсайт всеки потребител се съгласява, че няма да използва техническо устройство или софтуер в опит за намеса в неговото правилно функциониране.

1.5. Отговорността за всички щети, настъпили в следствие на нарушаване на авторски и други права на собственост, както и други вреди, настъпили в резултат на използването на www.geoadventures.bg e изцяло и единствено на потребителя.

  1. Актуалност на съдържанието

Авторското съдържание, каквото се стремим да предлагаме не изключва възможността от допускане на неточности, заради което молим за вашето разбиране и съдействие при отсраняването им. Наш основен приоритет е да предлагаме точна, пълна и достоверна информация на всеки настоящ или бъдещ потребител. Уверяваме ви, че ГеоАдвенчърс ЕООД се стреми непрекъснато да актуализира и подобрява съдържанието на своята уебстраница. Това за съжаление не винаги е възможно, поради много и различни причини не зависещи от нашето желание и положените за това усилия. За всяка неточност, правописна грешка, неактуална информация ще ви бъдем благодарни да ни уведомите на посочените имейл и телефон от секция Контакти.

2.1.Винаги актуална информация гарантирано може да получите само от наш сътрудник по имейл или на телефон, в офиса на ГеоАдвенчърс ЕООД на ул…., гр. София или в офисите на оторизираните от нас туристически агенти.

2.2. Всички оферти и цени са актуални към датата на публикуването си и периодично биват преглеждани от нас и актуализирани. Гео Адвенчърс си запазва правото да ги променя и не гарантира за тяхната актуалност към момента на Вашето запитване. Моля вземете под внимание, че за да направите резервация е необходимо да получите потвърждение от наш сътрудник или представител за свободни места и дати, да подпишете Договор за организирано пътуване и да заплатите депозит.

2.3. Гео Адвенчърс ЕООД си запазва правото да редактира уебстраницата си и да прекратява достъпа до нея по всяко време, за което молим за вашето извинение предварително. Уверяваме Ви, че правим това единствено и само с цел бъдещо подобрение на функционалностите и публикуване на достоверно и качествено съдържание.

3 . Промяна на Условията за ползване

3.1. Гео Адвенчърс ЕООД си запазва правото да променя настоящите Условия за ползване по всяко време без да е необходимо да уведомява за това предварително.

3.2. Променените условия влизат в сила от момента на публикуването им на www.geoadventures.bg.

  1. Защита на вашите данни

Гео Адвенчърс ЕООД полага всички усилия и отговаря за осигуряването на надеждната защита на всякаква информация, изисквана от нас и предоставена от Вас- нашите клиенти и потребители- във връзка с ползването на нашите услуги или закупуването на наш продукт.

4.1. Гео Адвенчърс ЕООД използва предоставената информация единствено и само за целите, предвидени в договорни отношения с Вас и Общите условия към тях.

4.2. Гео Адвенчърс ЕООД се задължава да не разкрива Вашите лични данни и информация и да не ги предоставя на трети лица, освен в случаите когато:

– държавен орган или длъжностно лице, които са оправомощени да изискват лични данни при спазване на законово установените процедури, изискат информация за клиент на Гео Адвенчърс ЕООД

– са налице други законови основания според действащото законодателство

– сме получили Вашето съгласие

 

  1. Изразяване на несъгласие с настоящите Условия за ползване

5.1. Всеки потребител има право да не се съгласи с актуалните Условия за ползване или с части от тях. За целта е необходимо да бъдат унищожени и изтрити всички принтирани, използвани или запазени материали от уеб страницата на Гео Адвенчърс ЕООД, а самият уебсайт www.geoadvenutres.bg да не бъде ползван.

© 2015 Гео Адвенчърс ЕООД

Всички права запазени.